Sean Dilley látókat is megszégyenítő bátorsággal szerezte vissza tulajdonát.


Megosztotta a Twitteren a BBC vak riportere, hogy hogyan sikerült visszaszereznie a telefonját és megütnie egy tolvajt, mielőtt elmenekülhetett volna egy biciklivel – számol be a LadBible.

Sean Dilley egy veleszületett rendellenesség miatt egész életét világtalanul élte le. Karácsony előtt azonban olyat tett, ami egy látónak is becsületére válna.

Egy tolvaj próbálta meg ellopni speciális IPhone-ját, de rossz embert választott. Dilley rávetette magát, és lerántotta a bicikliről, amivel el akart menekülni. Ráadásul rá is térdelt a tolvajra, aki így nem tudott elmenekülni.

– mesélte a tévés. Hozzátette, hogy nem volt célja, hogy a tolvaj megsérüljön, biztonságosan tartotta a földön, teljes testsúlyával ráhelyezkedve. Sean szerint direkt azért őt pécézték ki, mert vaksága miatt "könnyű prédának" gondolták.

Utólag is jó ötletnek tartja, hogy megvédte a tulajdonát, bár visszagondolva már ijesztőbbnek gondolja az esetet, és azt is gondolja, hogy többet nem kockáztatott volna semmilyen értékéért. A Twitteren a hozzászólók mindenesetre egyértelműen csodálják a vak hőst.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!