A hatsajtos pizza még annál is jobb, mint ahogy hangzik.

A 2010-es évek első felében, a Király utcában nagy feltűnést keltett a La Pizza Di Mamma Sofia nevű pizza szeletbár. Akkoriban a pizzás helyek versenyt űztek abból, hogy ki tudja a legolcsóbban adni a vastag tésztás, silány minőségű feltétekkel megpakolt szeletét. A La Pizza Di Mamma Sofia viszont nem állt be a sorba. Magasabb áron dolgoztak, de olyan minőségű pizzát kínáltak, ami ritkaságszámba ment.

Én is rengetegszer álltam ott hajnalban, a kígyózó sorban, és mindegy, hogy mi történt az este folyamán, az a szelet pizza feltette a i-re a pontot.

És bár már nem a tulajdonosok dagasztják a tésztát, és szolgálják ki a vendégeket, a minőség változatlan, és ezt minden egységbe konzisztensen hozzák is.

A top minőség több dolognak is köszönhető. Az olasz alapanyagok adják az alapot, amit a Váci úti központi termelőben készítenek elő.

Az üzletekben pedig grammra pontosan adagolják a feltétet, hogy mindig ugyanolyan élményben legyen részünk.

Időről-időre előrukkolnak havi ajánlattal is. És ha egy havi ajánlat közönség kedvenc lesz, könnyen válhat az étlap állandó elemévé.

A legjobb példa erre két ikonikus pizzájuk, a Tartufata (tejszín, mozzarella sajt, szarvasgombakrém, erdei gomba) és a Popeye (paradicsomszósz, mozzarella sajt, spenót, ricotta, parmezán sajt).

A hónap sztárja: Hatsajtos!

A margherita és a négysajtos megunhatatlan klasszikusok. Ebből indult ki a Pizza Me is a hónap pizzájának megalkotása közben.

Emellett pedig több szempontot figyelembe véve gondolkodtak tovább:

Mivel a szeletekre specializálódott üzletekben este kifejezetten nagy pörgés van, a pizzának teljesen kész formában kell a pultba kerülnie, hogy maximum csak rámelegíteni kelljen.

A négysajtos irány ezek alapján is tuti befutónak bizonyult. És mi lehet jobb egy pizzánál, amin 4 sajt van? Hát az, amin 6!

Az arányok természetesen kulcsfontosságúak, de ez maradjon a Pizza Me titka.

Az így kapott pizzából már egy szelet is hihetetlenül laktató.

Azt hinné az ember, hogy nincs sok különbség a négysajtos és a hatsajtos között, de nekem elhihetitek, hogy pont annyi, ami új szintre emeli a történetet.

Az edami és a stracchino is lágyabb ízű sajt, így szépen harmonizálnak az alap négyessel. Előbbi hozzáad az édességhez, és szépen olvad, utóbbi pedig kicsit sósabb, krémesebb harmóniát hoz.

Engem megvettek vele kilóra!

Vajon ez a pizza is közönségkedvenc lesz?

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!