Levente a volt általános iskolájában akart vérengzést rendezni. Tervei szerint a diákoknak kivégzésük előtt szopogatniuk kellett volna a fegyvere csövét.


Arról írt az internetes barátainak az iskolai mészárlásra készülő 17 éves miskolci fiatal, hogy az anyját is meg fogja ölni - írja a Blikk.

Teljes nyíltsággal írt arról a Discord nevű platformon Levente, hogy az iskolai mészárlás előtt felgyújtja a lakásukat és végezni fog az anyjával is. A volt általános iskolájában pedig

Chatpartnerei ezt látva ahelyett, hogy leállították volna, inkább tovább biztatták a magántanulóként, barátok nélkül otthon ülő fiút.

- írta egyikük.

Levente egyedül a kutyája sorsa miatt aggódott, őt egy ismerősénél akarta biztonságba helyezni az ámokfutás idejére. Ez is azt mutatja, hogy egyre közelebb került a megvalósításhoz, a volt iskolájáról már elkészítette azokat a felvételeket, amelyek a terve részletes kidolgozásához kellettek neki. Végül azonban a chatcsoportba beépült rendőrök lekapcsolták a miskolci fiút, miután olvasták az üzeneteit.

- mondta dr. Lichy József, a fiú ügyvédje.

Levente elfogása után megpróbált öngyilkosságot elkövetni, azonban kísérletét még időben észrevették. Jelenleg egy nevelőintézetben van, ahol a Blikk információi szerint nagyon nehezen viseli, hogy a többi ott lakó kiközösíti és ordibálnak vele. Közben elkészült az elsődleges elmeorvosa vizsgálata is, amely alapján büntethetőnek nyilvánították.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!