Amint arról mi is beszámoltunk, hétfőn este megöltek egy férfit a Hajdú-Bihar me­gyei Polgáron - a rendőrség közleménye szerint a főtéren szórakozott, amikor haragosa odalépett hozzá, és egy késsel többször megszúrta.

A rendőrök a helyszínen elfogták a támadót, egy 38 éves polgári férfit, aki el sem mozdult a tetthelyről. A haldokló férfit a helyszínről kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

A Bors most újabb részleteket tudott meg az ügyben.

A többgyermekes apuka családját vitte a két LGT-tagot számláló Zenevonat formáció koncertjére, ahol megjelent a férfi, aki hónapok óta fenyegette őt. Egyik pillanatról a másikra több késszúrással rátámadt a családapára - a késelést a gyerekek is végignézték.

Az elkövető a tömegben áldozata mögé lopódzott, aki ezt csak akkor vette észre, mikor a nyakába, majd többször a hátába fúródott a kés.

"Csak azt hallottuk, ahogy a kislánya, Vanessza önkívületben sikoltozik, Ernő pedig már a földön feküdt. Soha nem fogom elfelejteni an­nak a kislánynak a sikolyát. Abba meg még rosszabb belegondolni, hogy az apja mellett állt, Szilveszter akár őt is eltalálhatta volna"

– idézte fel egy szemtanú.

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>