Sokan szeretjük, ha 30 percen belül házhoz jön a pizza vagy a bevásárlás, de a kényelmet legyőzi olykor a spórolás. Tudunk egy kompromisszumos megoldást: egy hétig teszteltük a Wolt+-t, elmondjuk, mikor és miért éri meg neked is!

Január első hetei a legnehezebbek közé tartoznak az évben, mikor némi pihenő után vissza kell rázódnunk a hétköznapokba. Kapva kapunk a lehetőségen, ha valamivel időt nyerhetünk. Nálam így volt ez a főzéssel és bevásárlással. Az utolsó dolog, amihez kedvem volt, az a konyhában töltött idő. Ezért is gondoltam, hogy itt az ideje kipróbálni egy olyan szolgáltatást, ahol gyakorlatilag ingyen szállítanak hozzám a kedvenc helyeimről. Kezdetét vette tehát az egy hetes Wolt+ tesztelés.

Számtalanszor rendeltem már a Woltról, de ezúttal kíváncsi voltam, mit tud a sokak által dicsért „plusz”. Így az amúgy is kellően nyűgös első januári héten kipróbáltam, mire megyünk egymással, én és a Wolt+.

Szerdán ebédre megkívántam a sushit, és megnyitva az applikációt, az egyből egy körúti éttermet ajánlott fel. Innen a lakóhelyemig a kiszállítási díj 1099 Ft lett volna. Kosárba is tettem egy lazacos nigiri boxot szójaszósszal, és vártam. A futár 30 perc múlva már csöngetett is, én meg boldogan lapátoltam be az ebédemet, aminek a kiszállításáért most külön nem kellett fizettem. Ha maradtam volna ennél az egy rendelésnél, akkor nyilván nem érezhettem volna, hogy de jó bizniszt csináltam a Wolt+-szal.

Na de a következő rendelésemnél már meg is térült az előfizetés.

Azok is találhatnak kedvező ajánlatot, akik már most is előfizetők, vagy már korábban tesztelték a szolgáltatást: a Wolt+-szal január 8. és 28. között több helyről is 25% kedvezménnyel rendelhetsz. Ez az ajánlat a szolgáltatást most először, ingyenesen tesztelőkre is vonatkozik.

További részleteket ezen a linken találsz.

Csütörtök este hazaérve rájöttem, hogy nincs már elég kenyér és a tej is fogyóban, na meg valami még jól jönne a vacsorához és a reggelihez is. Vissza már nem akartam fordulni, így elővettem a Wolt appot és egy élelmiszerüzletre esett a választásom. Örömmel konstatáltam az akciókat, amiknek hála 300 Ft-tal kevesebbet fizettem a termékekért, de a Wolt+-szal még az 599 Ft-os szállítási díjat is megúsztam.

Ebben az egy hétben még egyszer rendeltem étteremből, egyszer a Wolt Marketből, és egy alkalommal patikából is.

Péntek. Gyógyszertár. Covid-teszt. 599 Ft házhozszállítást spóroltam meg.

Vasárnap. Pizza vacsorára. 999 Ft helyett semmit sem fizettem a szállításért.

Kedd. Nagy bevásárlás a Wolt Marketről. 899 Ft-ért jött volna ki a futár, nekem most nem került plusz pénzbe.

Szerintem igen. Ezen a héten nagyon kényelmes volt, hogy a gyakran túl soknak gondolt szállítási díjjal egyáltalán nem kellett foglalkoznom, és tényleg csak az ételekért-italokért fizettem, amiket aztán elfogyasztottam. Összegzem az eredményeket, mert a számok magukért beszélnek.

A havidíjas hónapomból vissza van még három hét, tehát már valóban megérte az előfizetés. Szóval summa summárum, azt hiszem, maradok ennél az – immár számomra is – jól bevált módszernél. A szolgáltatást azoknak ajánlom, akik hozzám hasonlóan gyakran kerülnek időzavarba, de legalábbi szeretik a kényelmes, gyors, online vásárlást.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!