A gyerekeknek télen hónapokon keresztül a fűtetlen garázsban kellett aludniuk, közben alig kaptak enni, és verbálisan is bántalmazták őket. Az amerikai nő szerint ezért az exférje volt a felelős, ő nem tudott mit tenni.


Az egykor rendőrként dolgozó Michael Valvát és volt feleségét, Angela Pollinát is elítélték Valva fia, a 8 éves Thomas meggyilkolása miatt - írja a Mirror.

Az amerikai Long Islanden élő férfi ítéletét pár hónappal ezelőtt mondták ki, most a bíróság a mostohaanyát is bűnösnek nyilvánította a fiú halálában és gyerekek veszélyeztetésében.

Az apa a két fiát,

Ráadásul mindkét gyerek autizmusban szenvedett. A kegyetlen büntetést ágybapisilés miatt kapták. Thomas halálát az orvosok szerint hipotermia, vagyis kihűlés okozta.

A bíróság viszont ezt nem hitte el, hogy a sápadt és alultáplált Thomas ébernek tűnt számára, és szerinte járni is tudott, másodpercekkel a halála előtt

- írja a CBS News.

Az otthoni biztonsági kamerák által több bizonyíték is volt a fiúk állapotára, illetve olyan üzenetek is, amikben a nő megalázza a gyerekeket, durván, káromkodva beszél velük.

- mondta a tárgyaláson.

A vád szerint viszont a nő ugyanúgy bűnös a gyilkosságban, mint ahogy a férfi volt. Valva korábban bevallotta, hogy elhanyagolta és bántalmazta a gyerekeket, őt decemberben ítélték 25 év börtönbüntetésre, várhatóan Pollina is ezt kapja majd.

Valva a saját tárgyalásán azt mondta, hogy nem akarta, hogy a fia meghaljon, nem gondolta volna, hogy idáig fog fajulni a dolog.

- mondta. Azt hitte, a büntetés csak egy átmeneti időre szól, és minden vissza fog állni a normális kerékvágásba.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!