A magyar válogatott 32-29-re győzte le a cseh csapatot szombaton a női kézilabda-világbajnokság második csoportmeccsén.

Kapcsolódó

Klujber Katrin gólzáporával behúzta a magyar válogatott a csehek elleni meccset

Nem volt lehengerlő a magyar válogatott, de behúzta a fontos győzelmet.

A Szlovákia elleni találkozó után újra 29 gólt kapó magyar együttes szövetségi kapitánya, Golovin Vlagyimir picit feszülten lépett a kamerák elé, de rögtön viccesen kezdte nyilatkozatát.

Tegnap hazudtam. Azt mondtam, hogy 29 kapott góllal nem lehet nyerni, aztán ma is sikerült. A védekezésünk valamennyit javult, de kiderült, hogy a visszarendeződésünk nem működik. A könnyű gólok számában veszítettünk a cseh csapat ellen. Tehát van még egy feladat, amin kell majd javítani a következő meccsig

- értékelt Golovin.

A magyarok hétfőn 20.30-tól a szintén százszázalékos Németország ellen zárják a csoportkört. Ezután a középdöntőre készülhet már Golovin csapata, ide az első három helyezett jut tovább, és magukkal viszik a másik két továbbjutó elleni eredményeiket. A magyar együttes a középdöntőben a Koreai Köztársasággal és Dániával, illetve a Kongói DK-val vagy Tunéziával találkozik Granollersben, ahova két pontot már biztosan visz.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!