A BÍRÓSÁG MEGSEMMISÍTETTE A MÁSODIK FELFÜGGESZTÉSEM, ISMÉT POLGÁRMESTERKÉNT DOLGOZHATOK GÖDÉRT!

- kezdi friss Facebook-posztját Balogh Csaba, Göd momentumos polgármestere.

A BÍRÓSÁG MEGSEMMISÍTETTE A MÁSODIK FELFÜGGESZTÉSEM, ISMÉT POLGÁRMESTERKÉNT DOLGOZHATOK GÖDÉRT!A tegnapi napon a…

Közzétette: Balogh Csaba - 2020. augusztus 30., vasárnap

Baloghot azután függesztették fel, hogy az ellenzék kettészakadt Gödön, és egy része a Fidesszel együtt szavazott a felfüggesztésről. Balogh első felfüggesztését még pénteken semmisítette meg a bíróság. A városvezető azután élt jogorvoslattal, hogy a DK, az LMP, a Jobbik és a Fidesz képviselői július 31-én két hétre felfüggesztette a hivatalából. Lejártakor a két hetes felfüggesztést augusztus 12-én a testület újabb 30 nappal toldotta meg.

A göd politikai konfliktus hátteréről - hogy a helyi többséget alkotó ellenzék miért szakadt ketté - mi is részletesen írtunk. A június végi testületin bazdmegolás is volt.

Fideszes segítséggel kiskorúsította az ellenzék a Momentum polgármesterét

Kisebbségbe került Gödön a polgármester, miután az ellenzék kettészakadt, a DK-LMP-Jobbik-tömb pedig a Fidesszel együtt csökkentette Balogh Csaba hatalmát. A kisvárosban a politikai szerepek újraosztása történik, furcsa országos áthallásokkal.

Balogh így fejezi be mai posztját:

A mai napon elkezdem átnézni a korábbi hetek jogi dokumentumait, terepbejárást tartok a vihar után, és a Kincsem Óvoda átadóján veszek részt. A viharkárok orvoslására elkezdtünk kidolgozni egy megoldási tervet, amelyről később külön tájékoztatást adunk majd.

Kiemelt kép: Facebook


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!