A színész éppen nyaral, de már készül az őszre. Augusztus végén újra próbálni fog, egy bemutatóra készülnek.


Betegsége után egy Pápa melletti szállodában nyaral Gálvölgyi János - írta a Blikk, egyik olvasójának levele alapján. Azz informátor szerint:

"Nagyon jó hangulatban volt, látha­tóan jól érezte magát, az utóbbi időben növesztett szakálla is eltűnt. További jó egészséget kívánok neki".

A színész a lap megkeresésére azt közölte:

Mert nagyjából így éltem meg a betegséget. Nem tudtam, mikor adja fel a szerveztem. De már túl vagyok rajta, ez is a múltam része, és úgy jöttem el ide, Döbröntére, erre a tündéri településre a feleségemmel, hogy pihenünk egy jót, aztán ősszel újra jöhet a munka. De nem is jó szó ez: a színészmesterséget soha nem munkaként fogtam fel. Augusztus 22-én már próbálok, a Pintér Béla Társulat tagjaként, a Réka és az Oltatlanok című darab bemutatójára készülök. Addig pedig élvezem a nyugalmat, és azért nem a Balatonon, mert a magyar tenger már nem olcsóbb a mallorcai tengerparti nyaralásnál. Soha nem gondoltam volna, hogy a luxustermékek között nem valamelyik olasz vagy francia divattervező ruháját vagy táskáját említik, hanem a lángost…"

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!