Rengeteg vizsgálatot elvégeztek rajta, miután mentővel kellett a tatabányai kórházba szállítani.


Mint azt korábban megírtuk, szerdán mentő szállította kórházba Galambos Lajost, miután rosszul lett boldogasszonypusztai otthonában.

A tatabányai kórházból végül alapos kivizsgálás után saját felelősségére hazaengedték. A Blikknek sikerült elérnie a trombitaművészt, aki részletesen elmesélte, mi történt.

Az első autóban nem volt olyan felszerelés, amire a teljes körű kivizsgálásomhoz elengedhetetlenül szükség lett volna, így kértek még egy, már jobban felszerelt mentőt. Végül az szállított be a tatabányai kórházba” – mesélte Lagzi Lajcsi. Hozzátette: a sürgősségi osztályon aztán hosszú órákat töltött, ami alatt rengeteg vizsgálatot elvégeztek rajta.

„Felírtak egy újabb gyógyszert is, amit ezentúl napi rendszerességgel kell szednem a korábbi kezelések mellett. És ami a legfontosabb és legfájóbb, hogy a fulladások miatt határozatlan időre eltiltottak a trombitálástól is. Viccesen mondhatnám, hogy trombitadiétára fogtak, de ezt én nem fogom fel ilyen viccesen, mert a zenélés az életem, és ha azt elveszik, az olyan, mintha az életemet vették volna el...”

– mesélte szomorúan a jogerősen börtönre ítélt zenész.

Mint arról korábban írtunk, Galambos Lajost áramlopás és csalás miatt 3 év 6 hónap börtönre ítélték, ám védője január 30-án kérelmet nyújtott be, amelyben halasztást kért a börtönbüntetés megkezdésére. A sztár egy ideje egészségügyi problémákkal küzd.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!