Találtunk egy helyet, ami 100%-ban gyerekbarát, de a felnőttek sem maradnak éhesek – az élménytől pedig egyértelműen mindenkinek leesik az álla!

Mintha egy valódi kalózhajó kötött volna ki a Nagymező utcában. A Pirate Empire - A Kalóz Birodalom névre hallgató budapesti kalóz étteremben közel sem mindennapi élményben lehet részed. Az étterem hangulatvilága könnyen rabul ejt mindenkit.

A látványétterem 2022-ben nyitotta meg kapuit, amit a jól ismert közönségkedvenc, a The MAGIC Budapest tulajdonosai működtetnek. A varázslós, Harry Potter világára hajazó étterem nagyon népszerű a legkisebbek, a tinik, a családok és a Potter-fan felnőttek körében is. A főváros szívében ráadásul már két hellyel büszkélkedő étterem, rengeteg tematikus étellel és meseszép hangulatvilággal várja a Harry Potter és más varázslatos világok rajongóit.

2022-re is tartogattak egy meglepetést, mikor megnyitották a Pirate Empire élményéttermet! A kalózlegendárium, ezen belül is leginkább A Karib-tenger kalózai filmek adták az inspirációt a két életre hívónak, akik egy néhai indiai éttermet alakítottak át teljeskörűen, úgy, hogy minden korosztálynak élményt adhassanak: akár egy kávézás erejéig, egy baráti ebédre vagy éppen születésnapra, különtermet foglalva.

A hangulatot tovább fokozzák a kalózoknak és a legénység tagjainak öltözött felszolgálók, a csatadalok és tengeri énekek, meg persze a tematikus ételek. Keddtől vasárnapig minden nap 16:30-tól 21:00-ig bűvész szórakoztatja a vendégeket az asztaloknál. Ráadásként pedig vicces fotókat is készíthettek, sőt jelmezeket és kiegészítőket is kaphattok hozzá.

Tipp: Ha ott jártok mindenképp kóstoljátok meg a fekete buciban szervírozott A fekete gyöngy hamburgert, amiben lilahagyma lekvár, dupla sajt és bacon öleli körbe a marhahúspogácsát, de nem érdemes kihagyni a Tortugai kalózok hírhedt tésztái közül a Szirének éneke névre keresztelt fekete spagettivel készült, tejszínes szószos tenger gyümölcsei tésztát és a Barbossa végzete browniet is érdemes megkóstolni!

A csapatnak ezzek az étteremmel is az a célja, hogy a felnőtteket pár órára kiszakítsák a mindennapokból és gyermeki örömmel nyúljanak a különböző fantázianevű ételek és italok után. Hiszen természetesen minden étel és ital fantázianéven fut. Megszokhattuk ezt a The MAGIC menüjén is – ez tradíció náluk.

Amennyiben rajta maradnátok a kalózos tematikán, vagy egyéb fantáziavilágokba csöppennétek, akkor ne habozzatok, a csapat kreativitását dicsérik a Magic Rooms szabadulószobák is. Tíz jelenlegi, újgenerációs kalandjátékuk között szintén találkozhattok Jack Sparrow kapitánnyal.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!