A műsorvezető állítja, ő nem is hívta Cylát a műsorba.


Mi is írtunk róla, hogy kemény üzenetet fogalmazott meg Kajdi Csaba 'Cyla' Hajdú Péternek, miután azt állította, őt is meghívták a Frizbi című műsorba. Kajdi kritizálta a műsorvezetőt, amiért Lakatos Márk stylisttal kizárólag a melegségről szóló kérdésekről beszélt, de felhozta azt a műsort is, amiben Osváth Zsolt és Jeszenszky Zsolt voltak a vendégek.

Hajdú Péter ismét nem állta meg, hogy ne szóljon vissza a homoszexualitását szintén nyíltan vállaló celebnek. Szerinte ha Cyla végignézte volna a Lakatos Márkkal készült beszélgetést, láthatta volna, hogy csak a műsor egy kis részében volt téma a szexuális másság. Kajdi Csaba meghívásáról pedig a következőket írta az Instagramon:

„Legalább most megtudtam, hogy dolgoznak a szerkesztőim. Én Kajdi Csabát a Vauu kutyavitaminnal kapcsolatban kerestem, ezek szerint a szerkesztők keresték a Frizbi miatt is. Nem vonom kétségbe és nem is vétóztam volna meg, bár hozzáteszem Lakatos Márk és Osváth Zsolt meleg témában sokkal jobb vendégek. Modorosság és affektálás nélkül nagyon jót beszélgettünk”.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!