A stylist szerint a műsorvezető a legutóbbi Frizbiben egy ócska és alantas hasonlattal próbálta bizonyítani az igazát a nőiesen viselkedő melegekkel kapcsolatban.


Lakatos Márk a Frizbi pénteki adásában volt vendég, ezek után pedig az TikTokon szólt be a műsort vezető Hajdú Péternek.

„Hajdú Péter, szégyellheted magad! Megnéztem a frizbis beszélgetést, és előjött egy olyan téma, amit akkor nem is tudtam rendesen lereagálni. Mégpedig az, hogy én vittem neked egy tudományos kutatási eredményt, mely szerint még a melegek között is van egy rejtett homofóbia a nőiesen viselkedő homoszexuálisok irányába. Tehát, például nemcsak a heterók, hanem a melegek is nehezményeznék azt, hogy olyan nőiesen viselkedő melegek kerüljenek vezető pozíciókba, akiknek egyébként minden kompetenciájuk, eszük, intelligenciájuk megvan ehhez. És ráadásul te egy olyan példát hoztál emellé, olyat állítottál emellé, miszerint mindennek van egy határa, mert hogy Noryna Diamond és barátja, akik egyébként a TikTokon nyíltan vállalják, hogy prostituált transzszexuálisként élő adásban elégítettek ki egy kuncsaftot, úgy, hogy azt természetesen fiatalkorúak is láthatták. Szerintem egyébként ez elfogadhatatlan, minden jó érzésű ember szerint ez tarthatatlan.

- mondta a videóban.

@lakatosmarkstyle Tényleg mindennek van határa @frizbitv_official @ #szégyeldmagad #nekedbelegyen #nekedbe #magyartiktok #csilagszóró #fyp #fy #gay #nembírtokvelem #foryourpage ♬ eredeti hang - Lakatos Márk

A teljes műsort itt lehet megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!