Központi helyen szerepel a képeken. Magas rangú tisztviselők hajlonganak Kim Dzsue előtt, és az áradozó szövegek Kim „legkedvesebb” gyermekeként írják le a lányt.


Kim Dzsongun, Észak-Korea diktátora ismét megmutatta feltételezések szerinti kislányát a nyilvánosság előtt. Az elmúlt hónapokban ez már a második alkalom, nem is olyan régen, tavaly novemberben, egy rakéta-kilövőhelyen egy rakéta árnyékában lehetett látni Kim Dzsuét, aki apja kezét fogta, majd később szorosan mellette állt a katonák előtt.

A kislány egy hosszú, fekete kabátban jelent meg, szőrmebélésű gallérral, amiben némiképp édesanyja, Ri Szoldzsu divatérzékét mutatja, aki az országban egyfajta stílusikonnak számít.

A kislány vélhetően 2013-ban született, és a második Kim három gyermeke közül, akinek egy fia és két lánya van.

A találgatások szerint oka van annak, hogy Kim Dzsongun pár hónap leforgása alatt többször is megmutatta lányát, egyesek szerint ezzel demonstrálja, hogy vérvonala még generációkon át viszi majd tovább az elszigetelt állam irányítását. Mások szerint a kislány jelenléte egyértelműen azt mutatja, hogy Kim Dzsongun kiválasztotta utódját, és ő lesz a nagyhatalmú diktátor örököse.

Ez a feltételezés elemzők szerint azonban egyáltalán nem biztos, hiszen egy ilyen tekintélyelvű diktatúrában egészen biztosan nagy ellenállást váltana ki, ha egy nő venné át a hatalmat, pláne úgy, hogy a katonai és politikai vezetés túlnyomórészt férfiakból áll.

Azonban, ahogy Kim Dzsue és testvéreiről, úgy az öröklés pontos mikéntjéről sem lehet túl sokat tudni, így egyelőre maradnak a feltételezések.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!