A dél-afrikai nő szerint a gyárban kerülhetett a kenyérbe a rágcsáló. Valószínűleg senki nem vette észre, ezért a toasttal együtt felszeletelték.


Felszeletelt patkányt talált a reggelijéhez készített pirítósban egy dél-afrikai nő, írja a The Sun. Nombulelo Mkumla már elfogyasztotta a magos toast felét, amikor észrevette az állat maradványait. A kenyérszeletben a patkány szőre, belei és farka is könnyen felismerhető.

Mkumla a Facebookon is megosztotta a történetet, ráadásul sokkoló videójában látható a megcsonkított rágcsáló két darabja is. Elmondása szerint egy barátja hívta fel a figyelmét arra, hogy amit lát, az egy patkány.

A nő szerint a patkányt a kenyér szeletelése során vághatták ketté. Azt is elárulta, hogy a kenyér megvásárlásakor semmi gyanúsat nem észlelt. Az eset nagy port kavart a közösségi médiában, a pórul járt patkányról készült videó több millió megtekintésnél jár. A felháborodott kommentelők közül sokan a kenyér gyártóját, a SASKO-t teszik felelőssé a történtek miatt. A szeletelt kenyeret egyébként a PepsiCo South Africa forgalmazza.

Nombulelo elmondta, hogy azonnal visszatért a boltba, ahol a kenyeret vásárolta, hogy panaszt tegyen, de azt mondták neki, hogy közvetlenül a PepsiCo South Africához forduljon. A PepsiCo képviselője később telefonon vette fel vele a kapcsolatot, és megerősítette, hogy vizsgálják az esetet, valamint mintákat vettek a kenyérből.

A durbani nő videót is készített arról, amikor felfedezte a kenyerében a patkányt. A felvételt itt lehet megnézni, de csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk:

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!