Mary Magdalene hatalmas melleiből csak egy maradt. A nő már megbánta az elmúlt években végezett plasztikai beavatkozásokat.


Felrobbant a mellimplantátuma a Mary Magdalene művésznéven futó Instagram- és OnlyFans-modellnek. A 30 éves nő már megbánta az elmúlt években elvégzett extrém plasztikai műtéteket, és most próbálja visszafordítani a beavatkozásokat - számolt be róla a DailyMail.

A mexikói származású kanadai modell 17 éves kora óta dolgozik sztripperként, 21 évesen volt az első mellplasztikája. Ezt követően azonban még számtalan beavatkozáson esett át, feltöltötték a fenekét, megműtötték a szemöldökét és az orrát, volt zsírleszívása, és az elsőt követően több mellműtétje is. Az operációkra összesen körülbelül 150 ezer dollárt, vagyis több mint 54 millió forintot költött.

Február elején azonban a legutóbbi műtét során

1800LEAVEMARYALONE (@thepicklescabaret) által megosztott bejegyzés

Az eset hatására pedig az Instagramon 200 ezer követővel rendelkező Magdelene úgy döntött, hogy megpróbálja „visszacsinálni” az eddig elvégzett beavatkozásokat. Amellett, hogy a most szétrobbant implantátumot eltávolították, a szeméremajkain elvégzett korábbi beavatkozásokat is helyreállították.

A DailyMail beszámolója szerint

Szerinte az extrém külsőért tett erőfeszítései „nem érték meg ezt a sok felesleges stresszt/energiát”. Sőt, arra figyelmeztette azokat, akik hasonló beavatkozásokon gondolkoznak, hogy szerinte életük legnagyobb hibáját készülnek elkövetni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!