Egy fiatal nő szörnyű gyomorfájásra ébredt, miután elaludt a kertben egy Levashi nevű dagesztáni faluban. Azonnal kórházba ment, de mire odaért, annyira rosszul volt, hogy azonnal altatásba helyezték - írja a Mirror című brit bulvárlap.


Az orvosok először elképzelni sem tudták, hogy mi lehet a baj aztán hirtelen valami megmozdult a nő testében. Kiderült, hogy amíg a kertben aludt, egy 1,2 méter hosszú kígyó mászott be a nő száján. A hüllőt egy doktornő szedte ki a páciens szájából.

This is quite something. Doctors in the Russian Republic of Dagestan were forced to put a woman under anaesthesia after a metre long snake slithered into her mouth while she was sleeping. The docs removing it look well shocked. https://t.co/wBfINmrYvCpic.twitter.com/x2jPLnWrGt

- Bryan MacDonald (@27khv) August 31, 2020

A helyi hírekből nem derül ki, hogy milyen kígyó mászott be a nő száján és az sem, hogy mennyi ideig volt a szervezetében. A dagesztáni hatóságok nem kommentálták az esetet. A helyiek szerint, ha nem is túl gyakran, de a környéken előfordul ilyesmi. Az idősek ezért mindig figyelmeztetik a fiatalokat, hogy nehogy a szabadban aludjanak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!