Sokan kételkednek benne, hogy tényleg érdekelné a fiatalokat a közel 50 éves amerikai nő, aki viszont büszkén vállalja, hogy egy 29 éves már túl öreg neki.


Több mint 846 ezer követője van a TikTokon egy 48 éves nőnek, aki legalább tíz évet letagadhatna a korából a kinézete alapján. Tara gyáltalán nem szerénykedik, általában szűk és kivágott ruhákban mutatja meg a testét - írja a The Sun.

A kétszeres nagymamának van egy 29 éves fia is, de még az ő korosztályát is túl "öregnek" tartja magához, és büszkén vállalja, hogy ő a "Puma Őrség" vezérigazgatója, ahogy ő nevezi.

@tara26000016 Just a friendly grandma #beautyatanyage #taragenx #over40club #gilftok #olderwomen #stacysmom #gilftok #cougarsoftiktok ♬ original sound - ᴀᴍᴀɴᴅᴀᴀ ?

Bár a videói alapján egyértelmű, hogy Tara nem úgy néz ki, mint aki lassan az 50-hez közelít, sokan megkérdőjelezik, hogy tényleg bejön-e a huszonéves srácoknak.

@tara26000016 Friendly Granny #beautyatanyage #taragenx #stacysmom #cougarsoftiktok #over40club #genx #momtok ♬ original sound - Tracy DiMarco

"Uh... túl öreg vagy. Senki sem akar járni egy nagyival" - írta az egyik kommentelő.

"Ez inkább kínos, nem? Kártékony" - írta egy másik.

"Miért nem jársz olyannal, aki korban hozzád illik?" - kérdezte az egyik követője.

"Ilyet nem fogok tenni, de köszi szépen" - válaszolta Tara.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!