Flavia Peters gyerekkora óta hisz a tündérek és koboldok létezésében, bár ezt általában inkább kinövik az emberek, de nem ő. Az iskolában szekálták is emiatt, ezért egy időre figyelmen kívül hagyta az "észleléseit", majd csak visszafordult feléjük, hogy másoknak is tudjon segíteni a képességével - számolt be róla a Mirror. Képzéseket tart, ahol megtanítja, hogyan vehetjük fel a kapcsolatot a tündérek birodalmával, valamint varázslatokat is tud, amik segíthetik az életünket.


Szerinte a képességei miatt fiatalabbnak is tűnik, mint amennyi:

50 éves vagyok - noha tündérévekben ennél sokkal több -, de mindenki azt mondja, fiatalabbnak tűnök jóval. Szerintem ez azért van, mert tündér energiákkal dolgozom. Ahogy én, a tündérek is régi lelkek, de sokkal fiatalabbnak tűnnek. Ezt nevezem tündér varázslatnak.

Hogy ez valóban így van-e, mármint, hogy fiatalabbnak néz-e ki 50-nél, döntse el mindenki, itt van hozzá egy kép:

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Flavia Kate Peters (@flavia_kate_peters) által megosztott bejegyzés, Máj 12., 2019, időpont: 2:10 (PDT időzóna szerint)

Peters hároméves volt, mikor először találkozott egy tündérrel.

Kint bóklásztam, mikor egy tölgyfához értem, amin volt egy kicsi ajtó. Benéztem, és megpillantottam egy apró, villanó fényt.

Egyből tudta, hogy amit lát, csak tündér lehet, úgyhogy ezek után állandóan a tündérek előcsalogatásán fáradozott, ételeket, édességeket hagyott kint nekik, mert tudta, szeretik az édes nyalánkságokat. Ha pedig adsz nekik valamit, akkor azt viszonozzák - mondja Peters.

Először fizikailag akkor került kapcsolatba tündérrel, amikor egyszer azon gondolkozott, hogy megszagoljon-e egy virágot. Akkor hallotta "szagold meg!", és ekkor szállt az orrára egy tündér.

Szó szerint éreztem, hogy ott van. Nagyon könnyű volt és csiklandozott. De óvatosnak kellett lennem, hogy meg ne vakarjam az orromat, nehogy megüssem.

11 éves korában jött rá, mikor egy szomszédos fiúnak megmutatta az egyik tündér ajtót, hogy nem mindenki látja azt, amit ő. A megaláztatás miatt évekre félbe is hagyta a tündérekkel való kapcsolatfelvételt.

Már a harmincas éveiben járt, amikor egy könyvesboltban meglátott egy könyvet az angyalokról, ekkor jutottak eszébe rég nem látott képességei.

Azóta ennek szenteli az életét, egyfajta lelki gyógyítóként működik Kaliforniában. Nem lát azért minden nap ő se a tündéreket, mert nagyon félénkek, és - mint a természet lelkei - nincsenek is elragadtatva attól, amit az emberek csinálnak a bolygóval.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!