Volt azért, aki nem értette, hogy viccelt, például egy propagandista is megjelent a poszt alatt.


Nem unatkozik az új amerikai nagykövet az országba érkezése óta, egyebek közt bírákkal találkozott, valamint beszólt Szijjártó Péternek az oroszországi repkedés miatt. Ezekből aztán mindenhol hír lett, a kormánypárti média figyelmét sem kerülték el az esetek, sőt maga a külügyminiszter is válaszolt David Pressmannek.

Aki ezen a hétvégén is kiválóan választott programot. A Facebook-posztja szerint Pressman vasárnap Felcsúton járt, és megnézett egy meccset.

"Még ezen az esős délutánon is élvezettel ugrottam be egy Puskás Akadémia FC meccsre Felcsúton. Jó volt nézni egy kis élvonalbeli magyar focit. Különösen azért, mert magyarországi mezgyűjteményem folyamatosan gyarapszik!"

A vicc az, hogy persze nem a Pancho Arénában ült, hanem egy tartalékpályán zajló NB III-as tartalékmeccsen járt, mivel a magyar NB I. most éppen szünetel.

A komentekben jöttek is a reakciók:

"Ez tényleg zseniális volt. Szeptember óta többet nézem a nagykövetség oldalát mint a Columbo ismétléseket, nehogy lemaradjak valamiről."

"Zseniális!"

"Hát, még ha a kisvasúton is utazott volna, nagykövet úr!"

"Mestertroll"

"Ez a lépés zsenialis ! Gratulálok …)) Magam elött látom Mészáros és főnöke arcát amikor jelentik az érkezést :))))"

Voltak, akik nem értették a finom oltást a posztban, például Deák Dániel propagandista is megérkezett:

"Csak az a baj, hogy a magyar élvonal bajnoksága a világbajnokság miatt szünetel. Ez a Puskás Akadémia tartalék, harmadosztályú csapatának meccse volt a Budaörs ellen."

A fotókból nyilvánvaló, hogy nem a stadionban és nem az első osztályú csapat játszott, noha sokkal több néző azokon a meccseken sincsen...


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!