Ben Stiller a New Yorkernek adott interjújában mesélt az apjával való kapcsolatáról, és arról, hogyan búcsúztak el a május 11-én, 92 évesen elhunyt Jerry Stillertől. A színész elmondta, hogy a szintén komikus apja a végsőkig megőrizte a humorérzékét, és bár a halála előtti egy-két hét nem volt egyszerű, békében ment el.


A testvérem és én vele tudtunk lenni. Mivel nem volt koronavírusossal kapcsolatos tünete, és már egy ideje gyengélkedett, vele tudtunk lenni, amiért nagyon hálás vagyok.

Jerry Stiller a kilencvenes években a Seinfeld című vígjátéksorozatban kapott szerepet, ami különösen fontos pillanat volt az életében.

Azt hiszem, a Seinfeld megváltoztatta az életét, mert a karrierjében volt egy olyan pont, amikor a telefon már nem csöngött. Szóval ez tényleg fordulópont volt egy olyan embernél, akit a munka tett boldoggá, és az, hogy vicces legyen, illetve, hogy tartsa a kapcsolatot a közönséggel

- Stiller azt is hozzátette, hogy egyszerű nézőként tudta apját követni a sorozatban, annyira különbözött valójában a karakterétől. Míg Frank Costanza forrófejű és hirtelen haragú volt, addig otthon Jerry Stiller soha nem emelte fel a hangját.

Kiemelt kép: Evan Agostini/Getty Images


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!