A srác összeomlott párja videóüzenete után, a többieknek viszont egy teljesen más történetet adott elő arról, miért bukott ki.


Mint megírtuk, magába zuhant a ValóVilág 11 egyik játékosa, miután a párja videóüzenetben szakított vele. VV Sajti barátnője azt mondta, nem bírja tovább nézni azt, hogy a srác viselkedik a villában.

VV Sajtit sokkolta az, amit barátnője mondott neki. Annyira, hogy miután meghallgatta az üzenetét, bement a riportszobába és közölte, hogy fel akarja adni a játékot.

- mondta.

A többi villalakótól is azt kérte, hogy ne faggassák, egyedül szeretne lenni. VV Barna viszont kihúzta belőle, hogy mi is történt, sőt barátja azt is elárulta, hogy ki akar menni a villából.

Később viszont a többieknek egy teljesen más történetet adott elő. Azt hazudta, hogy a nagypapája nincs jól és kórházba került. Ezt viszont nem mindenki vette be, VV Reni és VV Lissza is gyanította, hogy villatársuk azért bukott ki ennyire, mert a barátnője szakított vele.

VV Sajti végül azt tervelte ki, hogy megkéri a barátait arra, hogy a következő kiválasztásnál tegyék rá a jelet, mert szeretne párbajozni.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!