A 18 éves fiú fenyegetőzött, és agresszívan viselkedett. A következő időszakban rendészek fogják kísérni, ám több szülő így is fél iskolába vinni gyerekét.


Ijesztő jelenetek zajlottak le egy budai középiskolában, ahol egy 18 éves diák fenyegetőzött és zárta el két tanárát és az igazgatót – számol be a Ripost a szülők elmesélése alapján.

A szülőket arról értesítették, hogy az iskola egyik tanulójával probléma volt, ezért felhívják a figyelmüket arra, hogy őt rendészek fogják kísérgetni. A fiatal állítólag

A lapnak az egyik szülő azt nyilatkozta: „A hétfői szülői értekezleten figyelmeztettek minket, szülőket, hogy az egyik 18 éves diákkal probléma van, aki miatt rendőrt is kellett hívni. Elmondták, hogy ne lepődjünk meg, ha biztonsági őröket fogunk látni a suliban, ugyanis őket arra kérték, hogy kísérgessék a fiút.”

Az eset óta állítólag többen nem merik iskolába engedni a gyereküket, mert attól félnek, hogy a diák beváltja a fenyegetését. „Azóta állítólag online oktatásba helyezték a fiút, de ez egyáltalán nem nyugtat meg, hiszen ettől még bármikor besétálhat az iskolába vagy megvárhat bárkit az intézmény előtt” – tette hozzá a szülő.

A lap megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányságot is, akik megerősítették az információk javarészét:

– írták közleményükben.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!