Telefonon még nem tudott barátjával beszélni a humorista, de a családdal az interneten folyamatosan tartja a kapcsolatot. Nagyon várja már, hogy elkezdődjön Gálvölgyi balatonfüredi rehabilitációja.


Egy hete számoltak be édesapjuk állapotáról Gálvölgyi János lányai, akik akkor arról beszéltek, hogy a színművész már túl van az életveszélyen és magához is tért a kórházban.

Azóta azonban nem érkezett újabb információ Gálvölgyi állapotáról, a Blikk hiába kereste többször is a családtagokat, ők egyelőre időt kértek.

A színművész barátját, Farkasházy Tivadart azonban sikerült elérnie a lapnak, aki friss hírekkel szolgált.

"Annyit tudok, hogy jól van és halad a gyógyulásban. A családja folyamatosan mellette van, ami rengeteg erőt ad neki. Telefonon még nem tudtam beszélni Jánossal, de a feleségével és a lányokkal az interneten folyamatosan tartom a kapcsolatot, szerencsére eddig jó hírekkel szolgáltak" - mondta Farkasházy hozzátéve, hogy nagyon várja már, hogy megkezdődjön Gálvölgyi rehabilitációja a balatonfüredi Állami Szívkórházban.

- fejezte ki bizakodását a humorista.

Gálvölgyi Jánost május 10-én lett rosszul az othonában, a családja vitte kórházba, miután a mentők hosszú várakozás után sem érkeztek meg a színészhez. A mentőszolgálatnál vizsgálat indult a történtek miatt, amelynek eredményeképpen elismerték, hogy hibázott a mentésirányító.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!