Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az utóbbi időben több pletyka is keringett arról, hogy a cambridge-i hercegné ismét babát várna, ám Katalin nem erősítette meg a híreszteléseket, és mostanáig egyáltalán nem is nyilatkozott a témáról.

Katalin és Vilmos herceg szerdán ellátogattak egy bradfordi gyerekotthonba, ahol az egyik rajongója arról kérdezte a hercegnét, mikor gyarapítják tovább a családjukat. Bár eddig kerülte a témát, a hercegné most nem habozott, és először beszélt a negyedik gyerek lehetőségéről.

Bevallotta, hogy szeretne még egy gyereket, és van rá lehetőség, hogy ez megtörténjen, de a férje egyelőre nem szeretné ezt. Ez a hír csalódást okozott a rajongóknak, akik abban reménykedtek, hogy hamarosan megérkezhet az új trónörökös.

"Nem hiszem, hogy Vilmos több gyereket szeretne" - válaszolta Katalain szomorúan a 25 éves, DiGeorge-szindrómában és autizmusban szenvedő Josh Macpalce kérdésére, aki gratulált a hercegnének három csodálatos gyermekéhez.

Vilmos hercegnek (37) és Katalin hercegnének (38) három gyermeke született: a 6 éves György herceg, a 4 éves Sarolta hercegnő, és Lajos herceg, aki idén áprilisban lesz 2 éves.

A hercegné terhességéről szóló pletykák decemberben terjedtek el, amikor a hercegné az utolsó pillanatban lemondta jelenlétét egy eseményen, és nem kísérte el férjét Kuvaitba és Ománba tett királyi látogatásán, bár eredetileg bejelentették, hogy együtt utaznak majd.

Katalin eddig csak a három terhessége alatt nem teljesítette királyi feladatait, mivel a reggeli rosszullétek nagyon megviselték.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!