Április legjobban várt sorozata egyértelműen a Trónok harca. Jönnek azonban olyan újdonságok, folytatások és rebootok is, melyek garantáltan képernyő elé szögeznek bennünket. Nézzük, milyen sorozatokra érdemes odafigyelni áprilisban.


Alkonyzóna

(Április 1)

Új rebootot kap az ötvenes években indult sci-fi/fantasy/horror sorozat, az Alkonyzóna (The Twilight Zone). Az új széria első évada 10 részes lesz, s mivel antológiáról van szó, az elődhöz hasonlóan minden rész teljesen más történetről és szereplőkről szól majd.

Egyébként nem ez az első kísérlet az Alkonyzóna felélesztésére. Az eredeti sorozat 1959-től 1964-ig futott, majd 1985-től volt egy három évadot megélt verzió, illetve egy 2002-től 2003-ig futó negyvennégy részes sorozat is. Az új Alkonyzóna április 1-jén debütál két epizóddal a CBS All Acces streaming szolgáltatón.

Our Planet

(Április 5.)

Sir David Attenborough idén is lenyűgöző természetfilm-sorozatot hoz nekünk áprilisban. (Tavaly a Dynasties, előtte pedig A kék bolygó II. varázsolt el bennünket.) A 8 részes új projekt ez alkalommal a természeti értékek megőrzésére hívja fel a figyelmet.

A pletykák szerint hallani fogjuk Salma Hayek és Penélope Cruz színésznőket is megszólalni.

Az Our Planet a Netflixnél készült, és szerencsére Attenborough ezt is végignarrálja, így a siker borítékolható. A lélegzetelállító látványvilágú sorozat 4 évig készült, és 50 ország természeti kincseit mutatja majd be egy 600 fős stáb segítségével.

Ha kíváncsi vagy a többi sorozatra is, lapozz!

<
A cikk folytatódik a következő oldalon
>



ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!