Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Mindannyian szeretnénk egy olyan barátot, akire bármikor számíthatunk! Néhány személy azonban nem igazán alkalmas arra, hogy igazi barát legyen belőle, egyszerűen nem olyan a személyisége.

Az alábbi csillagjegyek nem túl barátságosak, velük egy kicsit nehezebb kapcsolatot kialakítani. Lehetséges, hogy nem hajlandók meghallgatni a problémáidat, gondolatban teljesen máshol járnak beszélgetés közben, de az is megtörténhet, hogy nem túl megbízhatóak.

Ikrek

Elég rossz barát, ugyanis egyáltalán nem megbízható, pletykás, és semmiért nem vállal felelősséget. Nagyon kritikus személyiség, nem csak a bolti eladót, hanem a legjobb barátját is súlyos beszólásokkal illeti. Ami a szívén, az a száján, érzéketlen, és nem gondolja meg, hogy kinek, mit mondhat el.

Nyilas

Mindenki barátkozni szeretne a Nyilas csillagjegyű személlyel, viszont a kezdeti lelkesedés után könnyen csalódást okozhat. Barátságos, könnyen szocializálódik, mindig a társaság középpontjában van, viszont amikor már komolyabban felelősséget kellene vállaljon egy barátságban, akkor hamar eltűnik. Független személyiség, és elvárja, hogy mindenki ugyanúgy gondolkodjon, mint ő.

Szűz

Nagyon kevés igaz barátja van, hiszen csak azzal alakít ki hosszabb távon személyes kapcsolatot, aki megfelel az elvárásainak. Nem szereti a monoton kapcsolatokat, de csak egy megbízható személlyel hajlandó szóba állni. Ha valaki nem nyújt már semmi újat számára, azzal hamar megszakítja a kapcsolatot.

Vízöntő

Egy álmodozó személyiség, aki leginkább a saját képzeletvilágában él. Leginkább egyedül érzi jól magát, nincs szüksége nagyon barátokra. Nagyon kevés embert enged közel magához, megválogatja az ismerőseit és a barátait is. Ha valakit közel enged a szívéhez, akkor annak nyíltan kimutatja az érzéseit.

Mérleg

Első ránézésre nagyon barátságos, megbízható és kellemes társaság. Viszont ez csak egy felületes barátság, ha mélyebb érzésekről és valódi barátságról kerül szó, akkor 180 fokos fordulatra válthat. Számára mindig saját maga a legfontosabb személy a világon, ezért nehezen alakít ki igaz barátságot bárkivel is.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!