Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába vagy kövesd legújabb Facebook oldalunkat!

Az egyetlen dolog ebben a világban, ami annyira erős, hogy segítségével akár hegyeket is meg lehetne mozgatni, az a szeretet.

Nézzük, csillagjegyük alapján melyek azok a párok, akik tűzön-vízen át kitartanak egymás mellett, hiszen olyan erős a köztük lévő szeretet. Bármi is történjen, ők mindig ott lesznek egymásnak!

Bika és Rák

Ez a két csillagjegy tudja, hogy mi az igazi hűség. Nagyon gondoskodóak, kitartóak és kedvesek. Egy olyan kapcsolatban, melyet egy szoros érzelmi kötelék tart össze, sokkal erősebbek mindketten. Az első pillanattól képesek nagyon szerelmesnek lenni, soha nem gondolnak arra, hogy talán vége is lehet egyszer a kapcsolatnak.

Ikrek és Kos

Mindketten vidám és független, kalandvágyó személyiségek. Az Ikrek mellett sosem lehet unatkozni, mindig benne van az új ötletekben, a Kos pedig imádja ezt benne. Szavak nélkül is megértik egymást, könnyen kitalálják egymás gondolatát. Állandóan tele vannak inspirációval, tettrekészek, és örülnek annak, ha új dolgokat fedezhetnek fel, és próbálhatnak ki.

Oroszlán és Oroszlán

Ki tudna jobban megfelelni az Oroszlán elvárásainak, mint egy ugyanolyan ambíciós és magabiztos személy, mint ő maga. Igen erős inspiráló hatással van a többi csillagjegyekre, számos ember példaképe. Ha két Oroszlán összekerül, akkor egy párt alkotva nagyon nagy dolgokat tudnak véghez vinni.

Ha egyikük le is merült egy kicsit, a másik ott áll, és nem hagyja, hogy elveszítse az életkedvét. Együtt mindent elérnek, amit csak akarnak. Mindketten egyenrangúan viselkednek a kapcsolatban, egyikük sem akar jobban irányítani, mint a másik, nagyon jól megértik egymást.

Szűz és Szűz

Senki sem tudja jobban megérteni a Szűz logikáját és bonyolult gondolkodásmenetét, mint egy másik Szűz. Szeret hosszútávú terveket készíteni, és mindent előre részletesen elképzel. Bár elsőre úgy tűnik, hogy eléggé félénk és határozatlan, alapjába véve legbelül egy igen erős személyiség lakik. Ha egyszer valakinek mgenyítja a szívét, akkor azzal élete végéig együtt marad.

Skorpió és Nyilas

Nagyon jól megértik és kiegészítik egymást: a Skorpió állítja fel a szabályokat, de a Nyilas boldog, hogy nem kell mindenért ő vállalja a felelősséget. Egy szerelmes Skorpió mindenre képes párja boldogságáért. Mindig megadják a szükséges teret és időt egymásnak, így mindketten töltekezhetnek, kiteljesedhetnek. Bár kissé mindketten féltékeny típusok, de pont ezért értik meg egymást nagyon jól.

Halak és Vízöntő

A Vízöntő egy teljesen független személy, a Halaknak pedig szoros érzelmi kapcsolatra van szüksége, mégis nagyon könnyen megtalálják a közös hangot. Mivel mindketten nagyon kreatívak, és élénk képzelőerővel rendelkeznek, egy ideális párt alkotnak. A Halak kissé zárkózott, de mégis a hozzá közelállóknak szeret arról beszélni, ami igazán érdekli. A Vízöntő szereti a nagy beszélgetéseket, és ezzel első pillanattól kezdve felkelti a Halak érdeklődését.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!