Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az egyik legkedveltebb szappanoperasztár volt, halála váratlanul érte rajongóit. Egy nappal halála után a színésznő egyik barátja elárulta, mi volt Edith Gonzalez utolsó kívánsága, ami már soha nem fog teljesülni.

Edith Gonzalez 54 évesen hunyt el, 3 éven át küzdött a méhnyakrákkal, ám végül a betegség legyőzte. Közösségi oldalán semmi jel nem mutatott arra, hogy a színésznő haldoklik, ám utolsó Instagramos bejegyzése rejtett üzenetet hordozhatott.

A színésznő halálát férje, Lorenzo Lazo és kislánya, Constanza viseli a legnehezebben. Utolsó kívánsága is kislányához fűződik, ám ezt már soha nem tudja véghez vinni.

Vanessa Claudio színésznő, Edith Gonzalez közeli barátnője elárulta, a szappanoperasztár egyik nagy álma volt, hogy augusztus 17-én hatalmas bulit rendezzen kislányának, aki akkor tölti a 15 évét. A színésznő nagyon lelkesen készült a nagy napra, de sajnos betegsége közbelépett, és már soha nem élheti át a neves nap élményét.

"Nem tudta teljesíteni Constanza nagy álmát. Méltóképpen akarta megünnepelni a 15 évet, hagyományos módon, szép ruhákkal, igazi gálát szeretett volna rendezni." - nyilatkozta Vanessa Claudio.

Edith Gonzalez egyetlen kislánya épp iskolában volt, amikor megtudta, édesanyja meghalt. Hogy a szomorú hírt ne egy külső forrásból tudja meg, hanem a közvetlen családtagoktól, a nemzeti televíziótársaság megvárta a hír közlését addig, míg családja közli vele a hírt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!