Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Minden idők egyik legsikeresebb szappanoperasztárjának halálhírétől hangos még a világsajtó. A színésznő június 13-án távozott el örökre, miután 54 évesen, közel 3 éven át harcolt a rákkal.

Azt azonban kevesen tudják róla, hogy viszonya volt egy népszerű, házas politikussal, akitől egy gyermeke is született - ezt a majdnem 15 éves kislányt hagyta most itt, félárván.

Intenzív életet élt, akárcsak a filmekben, amikben játszott

Edith González 2003-ban ismerkedett meg gyermeke apjával, az akkor szenátorként politizáló Santiago Creellel. Kapcsolatot létesített vele, bár tudta, hogy a férfi már 21 éve nős. A viszonyukból egy kislány született, Constanza, akit a politikus nem akart a sajátjaként elismerni, ezért az anyakönyvében csak az édesanyja neve szerepel. Négy évvel később, ami idő alatt a színésznő titokban tartotta az apa kilétét, Creel végül elismerte a lányát.

2010-ben Edith González ismét bejelentette, gyereket vár. Ezúttal jegyben járt Lorenzo Lazo Margin közgazdásszal. A terhesség ötödik hónapjában azonban a színésznő elvetélt egy egészségügyi probléma miatt, mely a másállapot folyamán alakult ki nála. A tragikus hírt egy héttel az esküvője előtt közölte a pár. Később a színésznő bevallotta, kislányt hordott a szíve alatt.

Lorenzo Lazo hű társa volt Edith Gonzáleznek. Amellett, hogy Edith férje volt, már a házasságuk előtt jóbarátok voltak, és ezt a viszonyt az utolsó percig ápolták. A férfi a végsőkig kitartott mellette, és támogatta őt a betegségében. Ő volt, aki hivatalosan is közzétette a színésznő halálhírét, saját Instagram oldalán.

Edith González 2016-ban jelentette be, petefészekrákot diagnosztizáltak nála. Több sebészeti beavatkozáson esett át, nem beszélve a kezelésekről. Úgy tűnt, sikerült győznie a kór felett, de ez csupán hiú ábránd volt. A színésznő 1964-ben született, és ragyogó karriert futott be a filmvásznakon. Legsikeresebb alakítása a Vad szív (Corazón Salvaje) című sorozatban volt, amelyben Eduardo Palomoval alkotott emlékezetes párost.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!