14-18 fokok jönnek a következő napokban, a melegfrontra érzékenyeknek viszont ez nem annyira jó hír.


Szeles, változékony időjárással indul a hétvége, viszont szinte tavasziasan enyhe időre számíthatunk, 16-18 fokig megy fel a hőmérséklet több helyen is, és ez az idő marad szerdáig.

Szombaton az ország nagy része felett sok felhő lesz, inkább csak rövidebb időszakokra szakadozhat fel a felhőzet, és süthet ki a nap. Kisebb eső, egy-egy zápor elszórtan előfordul - írja az Időkép.

Vasárnap ismét enyhe lesz a reggel. Délelőtt sok lesz fölöttünk a felhő, több helyen előfordulhat kisebb eső, majd délután már több-kevesebb időre kisüt a nap, a felhőátvonulásokból elszórt záporok alakulhatnak ki, néhol zivatar sem kizárt. Marad a szeles idő, északon többfelé viharos lökésekkel. A maximumok 10 és 16 fok között alakulnak.

Hétfő reggel elsősorban az ország északkeleti felén fagyhat. Napközben többször erősen megnövekedhet a felhőzet, de csak néhol alakulhat ki kisebb eső. Az élénk, erős nyugatias szélben napközben 5 és 14 fok közé melegszik a levegő.

Kedden északon, északkeleten lehet több felhő fölöttünk, legtöbb napsütésre délen számíthatunk. Számottevő csapadék nem várható. A nyugati, délnyugati országrész kivételével gyakran erős, néhol viharos lehet az északnyugati szél. Tavaszias hőmérsékletre, 11-17 fokos maximumokra készülhetünk.

Szerdán is marad a tavaszias idő.

ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!