A helyiek közül sokan már csak mesének tartják, de valóban élt egy férfi Pennsylvaniában, akinek egy szörnyű baleset miatt még gyerekkorában eltorzult az arca.


Az amerikai Pennsylvania államban található Koppel település lakói között elterjedt egy történet egy Arcnélküli Charlie nevű férfiról.

Ha pedig ő is észreveszi az arra járót, akkor üldözőbe veszi. Még egy rituálét is kitaláltak, hogy "megidézzék" a Zöld Embert.

A félelmetes történetet sokan csak városi legendának tartják, azonban van valóságalapja.

A SleepyMarco nevű YouTube-csatorna járt utána az igazságnak.

Arctalan Charlie igazi neve Raymond Theodore Robinson volt, aki 1910-ben született. 8 éves korában szörnyű baleset érte: egyszer hazafelé sétálva észrevett egy madárfészket egy fán. Hogy megnézze közelebbről, felmászott a fára, azonban közben véletlenül megfogott egy nagyfeszültségű vezetéket.

A Zöld Ember nevet pedig azért kapta, mert az orra helyén lényegében egy nyílt seb maradt, többször elfertőződött, ami miatt zöld színű lett.

Az orvosok nem számítottak rá, de túlélte az esetet.

Azonban elterjedt a híre, ezért sokan megkeresték és csatlakoztak hozzá, volt, aki cigarettával és sörrel kínálta. Bár volt, aki csúnyán bánt vele, a többség barátsággal fordult hozzá.

A férfi 1985-ben halt meg egy idősotthonban, 74 éves korában. A helyiek között viszont továbbra is ismert a története (még ha közben sokat módosult is), és egyesek még mindig látni vélik a 351-es úton.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!