Egy komplett bogárkolóniát fedezett fel a brokkolijában egy nő.


Egy egész bogárkolóniára bukkant a brokkolijában egy nő. A zöldségben vidáman élő közösségről a TikTokra töltött fel videót, amit már 34 milliónál is többen láttak. Tova Nordquist az ijesztő felfedezés után mindenkinek arra hívja fel a figyelmét, hogy fogyasztás előtt alaposan nézze át és mossa meg a zöldségféléket, írja a LADbible.

Az ízeltlábúak láthatóan olyan jól érezték magukat a növényben, hogy apránként meg is kezdték új otthonuk bekebelezését.

A kommentelők egy része mélyen együtt érzett a videót készítő nővel, mások szerint azonban teljesen természetes dolog, hogy bogár van a zöldségen. Akad olyan kommentelő, aki éppen akkor látta a videót, amikor brokkolit akart készíteni, de ezek után inkább valami más mellett döntött. Mások pedig azzal viccelődtek, hogy így legalább egy kis „extra fehérje” is kerül a tányérra.

A hozzászólások között többen is azt javasolták, hogy elkészítés előtt „ecettel és szódabikarbónával” érdemes átmosni a brokkolit. Mások pedig az ilyen helyzetek elkerülése érdekében inkább a fagyasztott zöldségekre esküsznek.

A brokkoliban megbújó bogárcsaládon itt lehet szörnyülködni:

@tovanordquist Don’t you ever just wanna ????#crunchy #fördig #snällakompåforyou ♬ Crunch - PussTenshi


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!