Annie Knight állítása szerint válogatós, és fontos számára, hogy partnerei jól nézzenek ki, de ezt a kritériumot időnként hajlandó félretenni.


Annie Knight neve tavaly került be a hírekbe, miután kirúgták a munkahelyéről, amikor kiderült, hogy az OnlyFansen keresztül egészíti ki a fizetését, és nem mellesleg nyilvánosan megosztotta, hogy egy év alatt 300 férfival létesített szexuális kapcsolatot - idézte fel a 24.hu.

A New York Post szerint ezt szeptember elejére sikerült is teljesítenie, miután az év első nyolc hónapjában 400 különböző emberrel létesített aktust.

A post shared by annie knight (@anniekknight)

Céljaihoz a társkereső appokat és a közösségi médiát hívja segítségül, valamint személyesen is ismerkedik. A jelentkezőknek mindössze két feltételnek kell megfelelniük: teszteltetniük kell magukat, hogy kizárják a szexuális úton terjedő betegségeket, és nem szabad elzárkózniuk a filmezéstől, bár az arcukat kitakarhatják, ha szeretnék. Annie állítása szerint válogatós, és fontos számára, hogy partnerei jól nézzenek ki, de ezt a kritériumot időnként hajlandó félretenni.

A post shared by annie knight (@anniekknight)


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!