A zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház igazgatója az Indul a bakterház című darab pénteki előadása közben sérült meg. A gyűrű beakadt egy csavarba, ahogy futott ki a színpadról.


Mi is megírtuk, hogy súlyosan megsérült Besenczi Árpád színművész a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház péntek esti előadása közben, a darabot félbeszakították.

Eddig csak annyi derült ki, hogy a színész keze sérült meg, és azonnal kórházba szállították, de még éjszaka hazaengedték a maradandó sérülése ellenére, mert kielégítő volt az állapota.

Most újabb részleteket tudott meg a Blikk, Besenczi Árpád is megszólalt a csúnya baleset után.

A színész jobb gyűrűsujja sérült meg, amely miatt éjszaka meg is műtötték a helyi Szent Rafael Kórházban, azonban a leszakadt, ujjdarabot már nem sikerült visszavarrni.

A fiam is látta a padlásról. Akkor nagyon rosszul lettem hirtelen, és mondtam az ügyelőnek, hogy húzzák be a függönyt, mert leszakadt az ujjam. Először nem értette, mert szólt a zene, de észrevette, hogy spriccel a vér, és akkor behúzták a függönyt" – mondta Besenczi.

Jött érte a mentő, és bevitték a kórházba, majd ott felhívták a pécsi klinika kézspecialistáját, elküldték neki a fotót az ujjáról, hogy mit lehet vele tenni, de kiderült, hogy nem lehet visszavarni már. A színész felesége a másik három gyerekükkel épp úton volt, Zalacsánytól fordult vissza.

Én is mindent átvizsgálok és kipróbálom, hogy amerre futok, minden rendben van-e, vagy a létra, amelyre felmászok, jól van-e rögzítve. Sajnos minden figyelem ellenére történhetnek balesetek. Az élet azonban nem áll meg – mondta a zaol.hu-nak.

A tegnapi és a mai előadást is pótolni fogják jövő januárban. Besenczi nem sokat pihenhet, hiszen vasárnap ZegaSztár gála lesz, ahol ő a zsűri elnöke. Az igazgató már szólt a szervezőknek, hogy tudja vállalni a munkát, valamint az is valószínű, hogy kedden már színpadra tud állni, könnyítenek a színpadi mozgásán, hogy ne használja a kezét.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!