Belehalt a sérüléseibe az a 36 éves orosz nő, akit újdonsült férje a násznép előtt vert halálra - írja a Mirror.

A megdöbbentő eset Oroszországban, a Novoszibirszki területén fekvő Prokudskoje nevű településen történt, ahol a 36 éves Okszana Poludentszeva és a 33 éves Sztepan Dolgikh kötötte épp össze az életét - akkor még nem tudták, hogy tragikusan rövid időre.

A rendőrség információi szerint

a meglehetősen alkoholmámoros lagzin azért dühödött be a vőlegény, mert féltékeny lett egy másik vendégre, a feszültséget pedig aráján vezette le.

A vallomások szerint a férfi üvölteni kezdett az asszonnyal, amiért az nem feleségnek megfelelően viselkedik, arcon ütötte, majd kirugdosta a házból. Hajánál fogva kirángatta a kertből, majd folyamatos rúgások és ütések közepette vitte végig az utcán. Amikor már a nő teste mozdulatlan volt, a férfi egy közeli hasadékba dobta a nőt.

hirdetés

A jelenlevő vendégek szerint a férfi olyannyira agresszív volt, hogy senki sem mert a nő segítségére sietni, a rendőrséget viszont azonnal kihívták. Az újdonsült özvegy beismerte a kiérkező rendőröknek a tettét, akik azonnal letartóztatták, gyilkosság miatt indítottak ellene nyomozást.

Dolgikh korábban már ült börtönben gyilkosságért és rablásért is, feleségével is akkor ismerkedett meg, amikor börtönben volt.

A nő tudott a férfi zűrös előéletéről, azonban szentül hitte, hogy tud rajta segíteni, és meg fogja változtatni.



hirdetés