Őszintén beszélt a magánéletéről, a családjáról, az unokákról is a rendező, aki már egy ideje egyedül él.


Újra munkába állt Szurdi Miklós, az erdőkertesi Faluház és Könyvtár vezetője lett - írja a Blikk.

A rendező évek óta egyedül élt, de fél éve van újra feladata, ami lendületet ad neki - árulta el a lapnak a kultikussá vált sorozatok - Linda, Família Kft., Angelybőrben - rendezője.

Mint mondta: "Számomra is meglepő, mennyire elfogadják és értékelik az ötleteimet. Nekem itt elsősorban nem adminisztrációs feladataim vannak, hanem a kreatív rész. Általában kedden és csütörtökön vagyok bent szinte egész nap, olykor szombaton is. Budán lakom, úgyhogy hamar ideérek autóval" - mesélte.

Elmondása szerint már nem rendez:

Új feladatával elégedett, kiélheti magát.

"Igazi színházi dömpinggel készülünk a lakosoknak, a polgármesterrel azt szeretnénk elérni, hogy ne tingli-tangli darabok jöjjenek, de ne is szomorítsunk el mindenkit, legyen humoros, szórakoztató és elgondolkodtató" - mesélte a terveiről.

Egész életében pörgött, és ez az új feladat most visszahozta őt a nyugdíjas életből. Remek csapatban dolgozjhat és elhalmozza feladattal a kollégákat is.

A párkapcsolatairól annyit elárult, hogy legutóbb "volt még egy hölgy, akibe nagyon szerelmes voltam. Ő öt év után elment, de én a mai napig szeretem. Ennek nagyjából két éve, azóta egyedül vagyok. Hogy jól érzem-e így magam? Most hazudjak? Nem hinném, hogy bárki, aki – hozzám hasonlóan – társasági lény, az jól érezné magát így"

– mondta keserűen.

Társasága azonban van, barátok, testvére és hat gyereke tartja vele a kapcsolatot.

"A többségük hasonló pályán mozog, mint én. A legnagyobb fiam – aki mindjárt 50 éves lesz – producer, a második Brüsszelben él, ő is rendez és grafikai munkákat csinál. Családostul költözött, nagyon hiányoznak. A harmadik fiam „elfajzott”, teljesen más szférában mozog, mint a többiek, a legkisebb pedig zenél. A lányok közül a nagyobbik látványtervező, közreműködött egy amerikai filmben is, ami nagy dolog egy magyar látványtervezőnek, a kisebbik pedig íróként dolgozik, szerencsére egyiküknél sem volt gond a szülők ismertsége".

Nemsokára megszületik a hetedik unokája is. "A kisebbekkel gyakran találkozom, a nagyokkal már kevésbé. Félreértés ne essék, őket is nagyon szeretem, de vannak ugyanekkora gyermekeim is hasonló problémákkal, és én mindig inkább nekik segítettem. De szép és fontos pillanatok, amikor mindenki összegyűlik" - mesélte a lapnak.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!