Erős Antónia sem jár edzőterembe, a mindennapi sportolást otthon oldja meg. A szomszédok már megszokták, hogy a híradós műsorvezető szinte mindig csinál valamit egészsége megőrzése érdekében.  


Az RTL Híradójának műsorvezetője azt vallja: modern edzőtermek és drága eszközök nélkül is elvégezhető az a mozgás, ami a jó közérzethez és az egészséghez kell. Ebben nagy segítséget jelent a család kutyája, valamint jó néhány, újra előkerült súlyzó is.

„Minden nap sétálok Maxszel legalább tizenöt percet, de van, hogy harmincat is. Ez egy tempósabb séta, ő ugyanis olasz agár, megy, mint a nyúl. Ezt a napi tizenöt, később húsz-harminc percet kutya nélkül is meg lehet tenni” – mondta Erős Antónia, aki elárulta, hogy

A saját edzésprogram 15-20 perc lépcsőzéssel indul, utána előkerülnek a súlyzók, majd hasizom-gyakorlatok következnek egy régi matracon. A közkedvelt műsorvezető a terhessége előtt használt súlyzókat és szalagokat használja. A súlyzók közül a nagyobb ötkilós, a kisebb kettő.

„Lehet, hogy eleinte furcsán néznek az emberek, hogy valaki ott rohangál, de aztán megszokják. Nálunk négy család lakik ebben a társasházban, jól ismerjük egymást, most már mondják, amikor elmegyek mellettük, hogy hajrá!” – nyilatkozta Erős Antónia a Blikknek és hozzátette:

A műsorvezető egyelőre nem tudta a családtagjait rávenni arra, hogy csatlakozzanak a garázsfitneszhez, de ami késik, nem múlik. A fia napi több órát dobol, a lánya pedig teniszezik és nem hiányzik a programból a közös családi séta a kutyával.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!