Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Twice.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az RTL Klub híradósa már 22 éve él boldogságban titokzatos férjével.

Erős Antónia féltve őrzi magánéletét a kíváncsi szemek elől, gyerekeiről és férjéről is keveset lehet tudni, ritkán mutatja meg őket, ám most elárulta, hogy mi sikeres házasságának titka.

Erős Antónia és férje, László ősszel ünneplik 22. házassági évfordulójukat, két gyerek, Mátyás és Szonja boldog szülei. Bár férjét ezúttal sem mutatta meg, a Hot! magazinnak elárult pár titkot a házasságából.

"Ha van egy kapcsolatod, fontos, hogy ne csak saját magadra figyelj, oda kell figyelni a másik igényeire is. Talán az is sokat számít, hogy felnőtt fejjel találkoztunk. Szeretjük egymás humorát. Nagyon szeretünk együtt lenni, nemcsak kettesben, hanem négyesben is a gyerekekkel, és még napközben is adódik rá lehetőségünk." - mondta a híradós, aki azt is elárulta, hogy ikreivel utaznak mindenhova.

Erős Antónia ikreit itt nézheted meg!

Bár 22. éve él boldog házasságban, és ragaszkodik a tradíciókhoz, úgy véli nem kell görcsösen ragaszkodni mindenhez. Évekig otthon karácsonyoztak a családdal, ám két évvel ezelőtt Floridába utaztak, ahol négyesben érte őket a szenteste.

"Egy kubai étteremben ért minket a szenteste, négyesben a gyerekekkel, és halászlé helyett kubai specialitásokat fogyasztottunk. Annyira megtetszett az érzés, hogy mondtam is a férjemnek, hogy nem bánom, ha jövőre is itt állunk a tengerparton karácsonykor bikiniben" - mondta az olvasóknak Erős Antónia.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!