Október 3-án, szombaton "éléskamra-akció" lesz Tiszaújváros központjában, a lakosság rendkívül kedvező áron juthat hozzá alapvető zöldségekhez és más élelmiszerekhez - adja hírül a 24.hu, aki az ügy érdekességeire is felhívja a figyelmet.

Az akcióra ugyanis bő egy héttel az időközi önkormányzati választás előtt kerül sor, és annak szervezője nem más, mint a nagyobbik kormánypárt, a Fidesz.

Nem ritkaság, hogy politikusok olcsó árukkal csalogatják a választásra jogosultakat, ez a mostani eset mintha egy kicsit feltűnőbb lenne, mint a szokásosak. Valószínűleg ez nem véletlen: az október 11-i választás tétje nem kisebb, mint a Fidesz-KDNP parlamenti kétharmada.

Security Check Required

null

hirdetés

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os, a megye délkeleti részét lefedő, tiszaújvárosi székhelyű választókerületben azért kell új szavazást kiírni, mert a térség eddigi képviselője, a kormánypárti Koncz Ferenc júniusban halálos kimenetelű motorbalesetet szenvedett. A Fidesz a helyén lányát, Koncz Zsófiát indítja, míg az ellenzék jelöltje a korábbi antiszemita megnyilvánulásai miatt magyarázkodni kényszerülő Bíró László lesz.



hirdetés