Az ügyvédek indoklása szerint nem kerülhet rácsok mögé úgy az újszülött, hogy még csak meg sem vádolták semmivel.


Hamarosan megszülető gyerekére hivatkozva követeli szabadon engedését egy amerikai nő, aki még tavaly nyáron lőtt le egy háromgyerekes anyát egy Uberben, írja a New York Post.

A 24 éves Natalia Harrell ügyvédei azzal érvelnek az indítványban, hogy a hamarosan megszülető gyerek nem kerülhet rács mögé vádemelés nélkül. A beadvány szerint a magzatot a tárgyalásig szabadon kell engedni, hogy megfelelő születés előtti ellátásban részesülhessen. Ez egyúttal Harrell szabadulását is jelentené.

A tavaly júliusban Miamiban történtekről a múlt héten hoztak nyilvánosságra egy videót. A Uberben készült felvételen látható, ahogy Natalia Harrell végez a vele együtt utazó Yvette Borcelával. Az autóban összesen heten utaztak. Harrell ügyvédje szerint a nő azért lőtte le Borcelát, mert a másik nő rátámadt, a terhes nő pedig féltette a magzatát.

A balul elsült este során Harrell egy csapat férfival indult szórakozni, majd egy idő után csatlakozott hozzájuk Borcela is, aki azzal húzta ki a gyufát, hogy egyre jobban berúgott és táncolni kezdett. Ezután vesztek össze az autóban hajnali 2 óra körül.

A kocsiban kialakuló káoszban Harrell egy idő után a kocsi középső részébe mászik, majd Borcela a másik nőhöz ér, mire Harrell hasba lövi. Az Uber ezután félreáll, mindenki kiszáll az autóból, kivéve a sérült Borcelát. A nőt ezután kórházba szállították, ahol meghalt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!