A rendőrök egy skót kirándulóhelyen keresik az eltűnt férfit, akinek várandós menyasszonyát kedd reggel találták meg a közös otthonukban.


Sehol sem találja a skót rendőrség annak a glasgow-i terhes tanárnőnek a vőlegényét, akit kedd reggel találtak holtan a lakásában, írja a Mirror. A hatóság nagy erőkkel vizsgálja át a skót főváros közelében található Mugdock Country Park nevű közkedvelt kirándulóhelyet is, ami összefüggésben lehet a 35 éves Marelle Sturrock halálával és az állítólag arrafelé eltűnt férfival.

A nő a halála előtti este még a barátaival volt egy étteremben, amiről az étlap nézegetése közben fotót is posztolt. A rendőrség másnap reggel kapott bejelentést egy „gyanús” halálesetről, ekkor vonultak ki Marelle Sturrock lakására.

A 36 éves David Yates még 2015-ben jegyezte el barátnőjét, azóta együtt is éltek Glasgow-ban. Az általános iskolában dolgozó tanárnő nagyon népszerű volt a gyerekek körében, holott eredetileg teljesen más pályára készült. Még 17 éves korában azért költözött a skót fővárosba, hogy előadóművészként csináljon karriert.

A koronavírus-járvány idején Marelle és David aktív tagjai voltak az online közösségnek: egy olyan csoportot hoztak létre, mely internetes koncerteket szervezett az embereknek.

A skót rendőrség a meggyikolt nő lakásán és a kirándulóhelyen is folytatja a nyomozást, miközben a lakosság segítségét kérik, ha bárkinek tudomása van a történtekről, vagy találkozott David Yates-szel.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!