Steven Semmens még 2018-ban haragította magára a drogkereskedőket, azóta előlük és a rendőrök elől is menekült. Most viszont lebukott és 13 évre börtönbe kerül Nagy-Britanniában. Persze ott sem biztos, hogy biztonságban lesz.


2018-ban a dél-amerikai országba tett utazása során Steven Semmens-t lefilmezték, amint kokaint borít Pablo Escobar sírkövére, majd felszívja azt. Azt mondta, hogy fogadásból hajtotta végre a mutatványt, és nem gondolta volna, hogy a dolgok ennyire elfajulnak. A Facebookon élőben közvetített felvétel ugyanis gyorsan eljutott a hatóságokhoz és a kartellekhez is.

- nyilatkozta 2018-ban.

Azóta egyfolytában menekült, leborotválta a haját, és a kartellek, valamint a rendőrök elől is próbált elbújni. Most viszont elfogták, és Nagy Britanniában bíróság elé állították.

Semmens feladata az volt, hogy kokaint szerezzen Kolumbiában, illetve felvételt készítsen a drogról, amit aztán egy másik társa megmutathat a potenciális vevőknek. A bíróság szerint viszont végül egy grammot sem sikerült behozniuk az országba.

Ügyvédje azt mondta, hogy Semmens egy nagyon naiv ember, aki fantáziavilágban él, a drogkereskedelemből pedig alig származott haszna - írja a Daily Star.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!