A 23 éves Elisha Greer egy buliban találkozott a 24 éves Marcus Martinnal. A liverpooli lány először szimpatikusnak tartotta az ausztrál srácot, ám hamar kiderült, hogy egy igazi szörnyeteggel sodorta össze a sors.

A férfi ugyanis először egy cairnsi motelszobában megerőszakolta a fiatal lányt, majd el is rabolta.

A lány részletesen beszámolt a sajtóban arról, mi következett ezután. A 24 éves Marcus ugyanis fegyvert szorított a fejéhez és arra kényszerítette, hogy 1500 kilométert vezessen így az ausztrál pusztaságban. Elrablója közben többször is bántalmazta őt.

"Eltörte az orromat, felszakadt a szemöldököm. Telis-tele voltam harapásokkal, végig a karomon, az arcomon. Megszúrta a nyakamat kulcsokkal, és beverte mindkét szememet. Az egész testem tele volt zúzódásokkal és sérülésekkel"

- mesélte a lány a Sunday Nightnak.

A lány azt mondta, hogy többször megfordult a fejében, leszúrja a férfit, de attól jobban tartott, hogy nem tudja megölni és ha magához tér, akkor még ennél is súlyosabb dolgokat tesz majd vele. Ezért még az öngyilkosságon is elgondolkodott.

Végül négy napot töltött a férfivel. Egy benzinkút alkalmazottja segített rajta: amikor meglátta a sérülésekkel teli lányt, azonnal tudta, hogy baj van és megnyomta a riasztót.

A lány állítása szerint jobban van, de azzal, hogy megszabadult a férfitől, még nem ért véget a szenvedése. A 24 éves Marcus májusban áll majd bíróság elé, komoly büntetésre számíthat.