A 39 éves férfit a barátai beszélték rá az ugrásra. Mike becsukta a szemét zuhanás közben, pillanatokkal később már csupa víz volt minden.


Túlélte a bungee jumpingot egy turista Thaiföldön, miután ugrás közben elszakadt a biztonsági kötél, írja a CNN. A 39 éves hongkongi férfi szerencséje az volt, hogy egy tónál ugrott le a magasból még januárban, és

A magát csak Mike-nak nevező férfi elmondta, hogy a bal oldalával csapódott a vízbe, így ott súlyosabb sérülései keletkeztek. Olyan zúzódásai lettek, mintha valaki alaposan helyben hagyta volna.

Mike és társasága eredetileg azért érkeztek a pattayai Changthai Thappraya Szafari és Kalandparkba, hogy a lőteret kipróbálják. Végül a férfi összeszedte minden bátorságát a barátai unszolásásra, hogy tízemeletes magasságból a mélybe vesse magát.

Elmondása szerint ijesztően magasan volt, ezért becsukta a szemét zuhanás közben. Úgy tervezte, hogy akkor nyitja ki legközelebb, amikor a kötél újra a magasba rántja, ehelyett azonban a vízben kötött ki. Annak ellenére sikerült a felszínre evickélnie, hogy a lába össze volt kötve. Mike szerint kész szerencse, hogy tudott úszni, különben nagyobb baj is lehetett volna.

valamint a további kezelések költségét is megtérítik, amennyiben szükség lesz rá. Az igazgató elmondása szerint először fordult elő ilyen baleset, de a kollégáik gyorsan kihúzták a vízből a szerencsétlenül járt ugrót.

Az esetről készült videót itt lehet megnézni:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!