Az egyetemista lány először azt hitte, rosszul lát, amikor megjelent előtte a busás összeg. Ráadásul a vendég ragaszkodott ahhoz, hogy a pénz nagy részét ő tehesse el.


Hatalmas meglepetés és egyben öröm ért egy ausztrál pincérnőt: nem kevesebb, mint 10 ezer dollárnyi borravalót kapott egy rejtélyes vendégtől – számolt be róla a news.com.au.

Lauren a Gilson South Yarra nevű melbourne-i étteremben dolgozik, ahol mások mellett egy fiatalembert is kiszolgált múlt szombaton. A vendég több mint 500 ausztrál dollár (122 ezer forint) értékben fogyasztott, mielőtt meglepte a pincérnőt az igencsak busás borravalóval.

A pincérnő a 7News-nak adott interjújában elmondta, hogy annyira meglepődött, amikor a fiatalember megmondta, mennyit szeretne pluszban fizetni, hogy még egyszer megkérdezte a pontos összeget.

– mondta.

Főnöke, Jamie McBride azt nyilatkozta, nagy örömmel látta, hogy alkalmazottja munkáját ilyen kivételes módon ismerték el. Szerinte a dolgozók az ilyen gesztusoktól különlegesnek érzik magukat, és annak is tudnak örülni, ha egy kollégájukat éri ilyen meglepetés.

Az ausztrál sajtó már ki is derítette, hogy ki volt a bőkezű vendég:

Lauren egyébként egyetemi tanulmányai mellett dolgozik az influenszerek és tévés hírességek körében népszerű olasz étteremben. Elmondása szerint először még fogalma sem volt, mire fordítsa a szép összegű borravalóját, de úgy gondolta, hogy ha már így alakult, megérdemel egy tengerentúli utazást, hiszen még sosem járt Ausztrálián kívül.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!