Az éttermi alkalmazottat váratlanul elbocsátották a munkájából. Mást állít a nő és mást a hely vezetése.


Alaposan elkerekedett a szeme egy Chicago közeli étterem pincérnőjének. A Michigan tó partján fekvő Benton Harborban egy Mark nevű vendég 32 dollár 43 centért evett és ivott, majd jött a döbbenetes meglepetés:

Az esetet az egyik pincérnő, Linsey Boyd mesélte el a sajtónak. Mint mondta, először biztos volt benne, hogy tévedés történt, ám a férfi megmagyarázta az irreálisan magas díjazást. Mark egy közeli barátja temetésén vett részt a városban, és ezzel a gesztussal akart tisztelegni az emléke előtt, plusz egy kis örömöt okozni a pénzzel.

A pincérnő elmondása szerint megölelte az ismeretlen férfit, majd nyolc kollégájával megosztoztak a pénzen: így mindenki 1100 dollár (közel 400 ezer forint) körüli pénzzel lett gazdagabb.

A sztori azonban itt még nem ért véget.

Linsey ugyanis nem sokkal később már arról számolt be, hogy elveszítette az állását. Azóta törölt Facebook-bejegyzésében ráadásul azt állította:

Elmondása szerint február 13-án telefonon kérték meg, hogy vegyen ki szabadságot, amíg „tisztázódik a helyzet”, majd nem sokkal később hivatalosan közölték, hogy megválnak tőle.

Abel Martinez és Jayme Cousins ​​étteremtulajdonosok azóta közleményben tudatták, hogy az elbocsátásnak semmi köze nem volt a hatalmas borravalóhoz. Azt állítják, puszta üzleti oka volt, és hangsúlyozzák: nem hirtelen meghozott, átgondolatlan döntés állt a kirúgás mögött.

LADBible


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!