Ha szeretnél találkozni az ezerféle fényben pompázó sárkánnyal, indián maszkkal, hintóval vagy híres épületek másával, akkor irány a Palatinus Strand, ahol most egy csodavilág vár rád.

Mesebeli világba csöppenhetsz, ha sötétedés után ellátogatsz a Margitszigeten lévő Lumina Parkba a Palatinus Strand területén. Ez egy varázslatos park, ahol egy felejthetetlen sétát tehetsz a különleges fény és hangjátékok között.

A korábbi években a Lumina Park 4 lengyel városban – Wroclawban, Poznanban, Lublinban és Bydgoszczban – volt látható. Idén Budapestre, Vilniusba és Prágába látogat a Lumina cégnek köszönhető a világító látványosság.

A fénypark energiatakarékos LED-világítással működik, a legkorszerűbb technikát használva. A Palatinus Fürdő napelemes energiatermelése biztosítja a fénypark működéséhez szükséges energiát - írják a park honlapján.

A budapesti Lumina Parkban különböző alkotók, változatos technikával készült alkotásai találhatóak, például a „Sárkány” – Jarosław Koziara műve, a „Repülő léggömbök” – Jarosław Koziara alkotása, az „Afrikai maszkok” – Martha Mulawatól és az „Indián maszkok“ - Olena Glinka ötletéből.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!