A milliárdos nem is titkolja vagyonát, legutóbb monacói útjáról számolt be, ahova a magánrepülőjével ment. Amúgy végül a dupláját költötte új otthonára, ami jelenleg 1,3 milliárd forintot ér.


A legújabb Nagy Ő, Jákob Zoltán tavaly a 37. leggazdagabb magyar lett a 44 milliárdos vagyonával. Miután elvégzett egy OKJ-s kéz- és lábápoló, műkörömépítő alapképzést, előrukkolt saját márkájával, a Crystal Nailsszel, ennek köszönheti sikereit - írja a Story.

A közösségi médiában is aktív üzletember a napokban a magánrepülőjét is megmutatta, ahogy három gyerekével és barátaikkal elutaztak Monacóba.

Jákob Zoli ? (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

A Crystal Nails alapítója nem is titkolja luxuskörülményeit:

Jákob Zoli ? (@jakobzoli) által megosztott bejegyzés

Korábban a Tényeknek megmutatta a luxusotthonát is. Amikor megkérdezték, hogy van-e nála valamilyen lélektani határ, ami felett már nem vásárolna lakást, ennyi válaszolt:

- mondta. Végül több mint a dupláját fizette ki a luxusotthonért, amit aztán lakberendezők segítségével teljesen átalakíttatott.

A luxuslakáson kívül még közel harminc ingatlana van, illetve mindhárom gyermekének építtetett egy-egy házat.

A Blikk szerint négy Ferrarija is van az üzletembernek, bár a legkisebb gyereke megkérte, hogy lehetőleg ne azzal álljon meg az iskolája előtt.


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!