Kiderült, milyen viszony van most a villában többször is egymásra találó exjátékosok között.


Továbbra is forr a levegő VV Barna és VV Piros között, akik bár már kiestek a ValóVilágból, még mindig szerepelnek a műsorban így-úgy. A minap például együtt mentek vissza a villába, hogy megszívassák egy kicsit egykori lakótársaikat. VV Melinát sikerült is kiborítaniuk.

A két exjátékos a csütörtöki adás után a BeleValó című kísérőműsorban vendégeskedett, ahol az előző szériából ismertté vált Balázs Mercédesz arról faggatta őket, milyen most a viszonyuk. Ugyanis mint kiderült, kis híja volt annak, hogy ne vállalják a közös szereplést a műsorban.

Piros elmondta, hogy Barna tett neki egy-két olyan megjegyzést, ami neki rosszul esett.

Barna szerint viszont a lány eddig nem tudta megmondani, mi a fő problémája vele azon kívül, hogy bunkónak tartja őt.

A páros viszonya azért is érdekes, mert a villában eléggé összemelegedtek, de bőven voltak konfliktusaik is. Mielőtt Piros párbajozni ment, már egészen jól alakult a kapcsolatuk, utána viszont a műsort visszanézve nagyot csalódott a srácban, aki mellette és a kiesése után is VV Renivel hancúrozott rendszeresen. Mint kiderült, a lány azóta sem bocsátott meg Barnának.

Barna elmondta, hogy neki nincs különösebb baja Pirossal, csak az nem tetszett neki, hogy állítása szerint a lány megpróbált bekavarni neki egy másik volt villatársuknál, VV Sajtinál. Ezen aztán össze is vesztek, Piros meglehetősen ideges is lett:

Barna ezután egyértelművé tette, hogy mit érez Piros iránt:


ÉRTÉKELD A MUNKÁNKAT EGY LÁJKKAL, ÉS OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK!